Selectează o Pagină

Cât costă un website?

Când vorbim de website, fie el o simplă pagină sau un magazin online, trebuie să luăm în considerare mai mulți factori.  Pentru a începe să realizezi un website ai nevoie de un logo. Ce este logo-ul? Este marca afacerii tale. Ea reprezintă vizual domeniul tău de activitate și trebuie realizat de profesioniști. De ce spun acest lucru? Simplu, deoarece această marcă va fi imaginea ta pretutindeni: pe cartea de vizită, pe factură, pe mașina colatată, pe meniu, etc. Un profesionist știe exact ce ai nevoie, cum trebuie să arate ca să reprezinte ceea ce oferi.

Website-ul? Cât costă?

Avem logo-ul, mai trebuie să găsim o persoană care să ne facă site-ul. Aproape oricine poate face un website în zilele noastre. Însă puțini știu exact ce au de făcut în așa fel încât website-ul să fie profesionist și să te ajute să îți crești afacerea.

Pentru început trebuie cumpărat domeniul. Sunt foarte multe website-uri specializate care au domenii. Trebuie doar să cauți dacă e disponibil și să îl cumperi. Prețurile diferă de la o companie la alta, însă o medie ar fi de  60 Ron/an.

Urmează să cumperi hostingul. Hostingul e platforma unde va fi găzduit website-ul companiei tale. La fel ca și în cazul domeniului, sunt foarte multe site-uri de hosting dar prețurile pentru găzduire sunt de aproximativ 500 lei/an.

După ce avem aceste 3 elemente: logo, domeniu și hosting, putem vorbi despre realizarea website-ului. Aici intervine webdesign-ul. Cât costă un website? Prețurile diferă în funcție de dimensiunea website-ului. La un website simplu care să aibă până la 7 pagini, prețul e de aproximativ 1200 Ron. Dacă vorbim de website-uri cu peste 10 pagini sau de magazine online, putem estima un preț între 2200 Ron- 9000 Ron.

Cea mai bună soluție ar fi să ne contactezi și să căutăm varianta cea mai bună pentru compania ta.