Selectează o Pagină

Despre noi

Construim viitorul

Glamorous Creative este un studio digital creativ din Oradea specializat în branding și design grafic, web design și marketing digital. Oferim clienților noștri soluții personalizate pentru dezvoltarea afacerilor în mediul online sau offline prin branding sau rebranding, design grafic pentru tipărire, design de logo, design web și marketing digital.

Logo Design

Designul a devenit un element de bază, chiar și în afacerea dvs., indiferent dacă vorbim despre un site web atractiv, un logo memorabil sau un ambalaj cu adevărat „wow”.

Web Design

Realizăm webdesign pentru site-uri web responsive, care pot fi pagini simple sau site-uri complexe.

Marketing Digital

Dacă aveți probleme cu gestionarea conturilor sociale Facebook și Instagram, atunci vă stăm la dispoziție cu administrarea, crearea de conținut și postarea acestora.

Branding

O idee. O solutie. Un Cuvânt: Glamorous Creative! Un Brand trebuie să fie puternic și memorabil. Noi creăm branduri unice, puternice datorită echipei specializate, cât și a experienței acumulate.

Canva Templates

Poți da un boost afacerii tale cu template-urile gata realizate de noi. Tot ce ai nevoie e să ai un profil Canva Free.

Digital Prints

Dacă vrei să îți înfrumusețezi casa sau biroul cu tablouri interesante care să îți de-a o stare de bine, te invităm pe Etsy.

Pentru a vedea munca depusă de echipa noastră, vă invităm să vizitați proiectele noastre în secțiunea portofoliu.

Ultimele proiecte

Acestea sunt ultimele noastre proiecte

Salut!

Te-am convins? Hai să ne cunoaștem!

Completează formularul  și cere o ofertă.